De nieuwe gemeente Eemsdelta heeft een sterke kandidatenlijst nodig!

In november vinden er in het noord-oosten van onze provincie herindelingsverkiezingen plaats. Loppersum, Appingedam en Delfzijl worden samen de gemeente Eemsdelta. De afdeling is op zoek naar een sterke kieslijst met mensen uit deze drie gemeenten die het gedachtegoed van GroenLinks – groen, sociaal, lokaal – willen laten horen in en buiten de gemeenteraad.

Het provinciaal bestuur roept ieder lid van onze provincie op om zichzelf – tenminste, als je woont in de toekomstige gemeente Eemsdelta – verkiesbaar te stellen of deze kandidaatstelling door te geven aan inwoners van Eemsdelta die mogelijk ons groene, sociale en lokale geluid kunnen laten horen. Deze mensen hoeven nu (nog) geen lid te zijn, pas bij vaststelling van de kieslijst in juni is dat een vereiste.