Geplande Provinciale ledenvergadering 4 april gaat NIET door

Op 4 april zouden we onze provinciale ledenvergadering (PLV) houden. Gezien de landelijke maatregelen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten de vergadering niet door te laten gaan. Dit wordt ook gedaan op advies van het landelijk bureau van GroenLinks. Weliswaar zijn de maatregelen tot 31 maart afgekondigd, maar de voorbereidingen vergen ook enige vergadertijd. En die vallen wel in de genoemde periode. Jammer, het is niet anders. We willen wel gewoon de schriftelijke stukken met de leden gaan delen. Die worden volgend weekend verstuurd. We willen nog kijken of en hoe we een online event (vraag en antwoordsessie) met de gedeputeerde en fractie kunnen doen in de ochtend van 4 april. Leden worden hierover t.z.t. in een ledenmail geïnformeerd.