Jesse Klaver

Vervoer naar de meet-up op 20 november

Wellicht heb je je al opgegeven voor de MeetUp van Jesse Klaver op 20 november om 19.30 uur in Leeuwarden. Het zou mooi zijn als Jesse weer in een volle zaal zijn verhaal mag doen! Leeuwarden is vanuit de provincie Groningen goed met de trein te bereiken. Stadjers worden opgeroepen om de trein van 18.20 uur te pakken om samen te reizen.

Voor de MeetUp bezoekers uit de provincie kunnen we een groepsreis aanbieden op de verschillende treintrajecten in de provincie. Ben je met een groep van 8-10 mensen, dan wordt er een groepsticket van vanaf 7 euro besteld (prijs bij 10 personen). Als je bijvoorbeeld vanuit Winschoten komt, scheelt dat enorm met een gangbaar (kortings)dagretour naar Leeuwarden van zo'n 16-20 euro. Ook mensen die langs het spoortraject Winschoten-Groningen kunnen zich voor hetzelfde trajectgroepsticket aanmelden, dus ook als je in Zuidbroek of Hoogezand-Sappemeer woont en daar opstapt. Het maakt niet uit wanneer je reist, zolang je je maar houdt aan het traject.

Er zijn 3 trajecten: Winschoten-Leeuwarden, Delfzijl-Leeuwarden en Roodeschool-Leeuwarden. Er wordt een retourticket gekocht als minstens 8 mensen zich voor een traject hebben opgegeven. Maximaal per groepsticket is 10 personen. In het geval van 10 personen wordt het dagretour 7 euro per persoon. Bij het bereiken van 10 inschrijvingen op een traject wordt een nieuwe groep gestart.

Samengevat:
1. Je hebt je opgegeven voor de Jesse MeetUp en je wilt meedoen met het groepsticket
2. Geef je snel op: groenlinks@ps-provinciegroningen.nl
3. Vermeld op welk treintraject je wilt reizen met welke opstapplaats. Ook zijn je voornaam en achternaam nodig om de reisbiljetten in te vullen.
4. We gebruiken je e-mailadres om het ticket te bezorgen. Informatie over de betaling wordt dan ook gegeven.
5. Je moet het ticket zelf uitprinten.

Opgeven vóór zaterdag 18 november 00:00 uur maar wacht niet tot het allerlaatste moment, geef je zo snel mogelijk op! (opgave is het aangaan van een betalingsverplichting indien het doorgaat.)

Vragen en informatie: riadamhof@gmail.com of 06-14531360