“ Ik zet in op samenwerking met Groningers, maatschappelijke organisaties en bedrijven zodat het provinciaal beleid goed aansluit bij wat er leeft onder groene, linkse en vooruitstrevende Groningers die vanuit hun ervaring heel goed weten wat goed is voor Groningen. Precies daarom zoek ik vaak contact met mensen die verstand hebben van lopende onderwerpen. Op die manier hoop ik dat de politiek beter aan kan sluiten op wat er leeft. ”

Mijn naam is Nienke Homan en sinds 30 april 2015 zit ik namens GroenLinks in het College van Gedeputeerde Staten van de Provincie Groningen (dagelijks bestuur). Ik ben getrouwd met Jos en heb drie kinderen.

Om Groningen groener en socialer te maken, moeten we lef tonen en samen kiezen voor de nieuwe samenleving: samen voor de verandering!

Ik zet in op samenwerking met Groningers, maatschappelijke organisaties en bedrijven zodat het provinciaal beleid goed aansluit bij wat er leeft onder groene, linkse en vooruitstrevende Groningers die vanuit hun ervaring heel goed weten wat goed is voor Groningen.  Precies daarom zoek ik vaak contact met mensen die verstand hebben van lopende onderwerpen. Op die manier hoop ik dat de politiek beter aan kan sluiten op wat er leeft.

Je kunt mij telefonisch bereiken op: 06 52761547
mail: n.homan@provinciegroningen.nl
of volgen via FACEBOOK of Twitter

Meer weten over mijn werk als Gedeputeerde? Ga naar mijn youtube-kanaal: https://www.youtube.com/user/nienklienk

  • Energietransitie en Regionale Energiestrategie (RES)
  • Klimaat (klimaatadaptatie en -mitigatie)
  • Water
  • Nationaal Programma Groningen (eerste aanspreekpunt)
  • Gebied Zuidoost-Groningen (Westerwolde, Stadskanaal, Pekela)