Meerdere vacatures provinciaal bestuur! Aanmelden tot 15 juni.

In het bestuur van de provinciale afdeling Groningen zijn er meerdere vacatures. De zittingsduur van de secretaris is verstreken. Daarnaast is er ruimte voor de benoeming van meerdere algemene bestuursleden.

Na een hectische en mooie periode van veel verkiezingen met uitstekende resultaten is het tijd om aandacht te schenken aan thema’s als permanente campagne, binden en boeien van jongeren, ledenbijeenkomsten en verbindingen blijven zoeken binnen en buiten de partij. Kortom het blijven bouwen aan de beweging GroenLinks!

We streven er naar om een representatief bestuur te zijn. We moedigen daarom iedereen en dus ook vrouwen en jongeren aan om te solliciteren.

Procedure

Uiterlijk vrijdag 14 juni (23.59 uur) moeten we je motivatiebrief en CV hebben ontvangen. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met één of meerdere bestuursleden. Geschikte kandidaten worden door het bestuur voorgedragen in de provinciale ledenvergadering van 14 september. Bestuursleden worden benoemd door de ledenvergadering voor een periode van twee jaren. Onze regelementen kennen geen maximum aantal periodes. Je kunt je sollicitatiebrief en c.v. sturen naar Ria Damhof (riadamhof@gmail.com). Ook als je vragen hebt kun je contact opnemen met Ria via de e-mail of telefoon (06-14531360).