Ik ben Aartjan Feitsma en woon met mijn dochter in Leek, waar ik alweer meer dan 20 jaar geleden ben komen wonen. Ik ben afgestudeerd als docent economie en mijn allergrootste hobby is zingen. In 2015 ben ik voor GroenLinks in Leek begonnen als raadslid omdat ik niet alleen vanaf de zijlijn wil roepen dat het beter moet, maar ook wil meewerken aan die verbetering.

Mijn ideaal is dat iedereen kan rekenen op de regering. Dat alle inwoners actief kunnen meedoen en meedenken over belangrijke beslissingen. De overheid is er voor de burgers en niet andersom. Daarom pleit ik voor een heldere lokale overheid, waarin iedereen zo veel mogelijk kan meedenken en meedoen.

Waarom GroenLinks? Ik ben er van overtuigd dat GroenLinks de beste partij is voor een duurzame en eerlijke toekomst. Andere partijen richten zich te veel op kortetermijnbelangen waar GroenLinks juist duidelijk kiest voor het collectief belang op de lange termijn. Dit is de enige manier om een mooie toekomst tegemoet te kunnen treden.

Financiën, infrastructuur en verkeer, sport, cultuur, energietransitie en ruimtelijke ordening zijn de onderwerpen die mij interesseren en waar ik mij de afgelopen zeven jaren in heb mogen verdiepen voor de gemeenteraad. De komende jaren wil ik op deze punten graag meedenken en -helpen. Voor onze toekomst.