Heb na de Mavo vooral technische opleidingen gevolgd. Muziek als de aller grootste passie. Een overstap van Nederland naar Canada. Getrouwd in Canada in 1983 met een Canadese. Pakweg een 16 tal jaren in Canada gewoond, en aldaar ook mijn Aannemersbedrijf begonnen, met in no time toch vele ” Teamleden “ in ons bouwbedrijf. Pakweg een 35 a 36 jaar ondernemer geweest met een drietal ondernemingen. Twee bouw gerelateerd en heb ook nog een winkel gehad. 30+ jaar als Aannemer.

In 1985 tijdelijk in aanraking geweest met de politiek bij de oprichting van een nieuw Landelijke partij (in Canada)

Jaren later en terug in Nederland, mijn bedrijf hier voortgezet. De politiek heeft mij altijd geboeid, maar gebrek aan tijd heeft mij er van weerhouden om actief mee te doen. Dan gooit de gezondheid roet in het eten, en de wereld op zijn kop. Ik ken inmiddels beide zijden van de munt. Eind 2017 begin 2018 de stap gezet om toch actief te worden in de politiek. Ervaring als fractie assistent opgedaan, dan naar bestuurslid, secretaris van een afdeling en meer. In tussentijd ook nog een 3 jaar actief als lid en secretaris van een Cliéntenraad geweest en nog twee jaar in een Centrale Cliéntenraad.

Beschik over zeer ruime ervaring als bestuurslid en dat sinds 1985. Een fijne en leuke functie en wat tijdsbestek betreft zeker te doen is. SO >>> Come and join us. De beslissing genomen om de overstap te maken naar GroenLinks. Na een korte tijd best wel snel mijn draai gevonden bij GL.

Nu mag ik Raadslid zijn sinds 2022 namens GL in Gemeente Het Hogeland en mag ook deel uit maken van het Provinciaal Bestuur sinds eind 2021. Zeer actief mee gedraaid in zeven campagnes en campagneleider TK verkiezingen 2023 in mijn afdeling Het Hogeland.

GroenLinks, mooie idealen voor iedereen, mens, natuur, milieu en klimaat, gezond etc, een echt groen en gezond streven. Wel ben ik ook heel realistisch, verkondig niet meer dan wat je kan waarmaken. Behalve het Raadswerk is er ook toch nog een hele grote missie of opgave die voor ons ligt. Dat is om diegene te bereiken die GL niet echt direct zien als “ hun “ partij. GL is begaan met alle lagen in de maatschappij, echter dat wordt niet direct gezien of gevoeld en is iets wat zeker aandacht nodig heeft, daar is GL aan zet. Iedereen gelijk bestaat niet, maar het is wel een mooie en spannende reis om te proberen om dat te bereiken of te verbeteren en dat is de inzet van GroenLinks en van mij. Tevens mijn inzet om de politiek leuk en interessanter en een beetje moderner te maken.

Voor nu: Join the Green Caravan.